Nu är det semester på Dagens Homeopati fram till den 16 augusti

1
434

 

Nu behöver jag semester och kommer koppla bort mig en vecka härifrån och återkommer senast 16 augusti, med förnyad kraft.

Jag behöver vila en stund från Dagens Homeopati. Det händer så mycket på homeopatifronten så man blir alldeles fartblind och jag kopplar av nu en stund och tar igen mig. Ska bland annat måla fönster och en vägg på huset.

Ingen uppdatering kommer ske närmaste veckan och jag har lämnat kommentarerna fria. Dagens Homeopati är inställd så att alla kommentarer godkännes direkt. Se bara till att inte posta mer än en länk för postar man två eller fler blir debattinlägget inte automatiskt godkänt.

Om det blir dåligt debattklimat, vilket det ibland kan blir på homeopatidebattrådar, skicka mig ett mail via informationsformuläret på DH så modererar jag vid behov.

Här är kontaktlänken

Vänliga Hälsningar

Marina Szöges

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.