Kurs med Kari Kokko i Örebro den 8 februari

Print Friendly, PDF & Email

hhhhh

Den 8 februari bjuder Svenska homeopaters Riksförbund in till Vidareutbildning för homeopater med Kari Kokko i Örebro

Vilka homeopatiska läkemedel har ett fast handslag eller vilka sträcker fram en slapp hand? Och varför gör dom det? Vad kan vi utläsa ur det första intrycket, handskakningen, sättet att röra sig, hålla huvudet, rösten, kroppshållningen, kroppsformen osv. Och vilka läkemedel indikerar det?

Vi kommer att studera kända personer och möta levande människor. Med andra ord, hur kan vi använda oss av det vi förnimmer med våra sinnen för att öka precisionen i våra råd?

 

Kl. 10-17.00, Alternativ Praktik Helheten Norra Greve Rosengatan 3, 703 64 Örebro. Vi kommer att vara på våning 1 Kraftens lokaler.

Anmälan samt betalning bg 5261-7248 eller swish 123-1436302 innan 24 jan, märk med Karri Kokko, kostnad för medlemmar 888 kr och för studerande medlemmar 555 kr, icke medlemmar i SHR 1200 kr.

Dessutom anmäl till Irén på sms 070-582 12 11 eller iren.svensson.nylen@hotmail.com

Välkomna!

 

 

 

 

Comments

  1. gert eselböck says:

    När jag tar mitt homeopatiska medel i hand, känner jag inget annat än en flaska av glas och när jag skakar det, kanske jag får fram några piller eller droppar. Jag har aldrig känt något handslag, men det kan ju bero på att jag saknar en portion esoterisk andlighet och mina sinnen är inte tillräckligt känsliga.

    Är det någon bland läsarna, som har upplevt ett homeopatiskt medel som sträcker fram en fast eller slapp hand?

    För att få fram ett passande medel, jämför man symptom och inte mänskliga egenskaper. Så har det varit sedan Hahnemanns tider. Ett handslag är en mänsklig egenskap och inte något symptom. Det tycks Kari Kokko inte veta.

Kommentera