Utdrag ur Läkemedelsverkets databas visar biverkningar av vaccin

Print Friendly, PDF & Email

 

Under första kvartalet år 2016 har närmare 300 biverkningar på vaccin inkommit till Läkemedelsverket.

En del är redan tillfrisknade, men bland rapporterna finns också kvarstående biverkningar och livshotande skador. En 13-årig flicka hamnade i ett livshotande tillstånd efter Gardasil-vaccin, en 21 månaders flicka fick livshotande hjärninflammation efter en TBE-vaccinering och en 28-årig kvinna fick livshotande skador efter pneumokock-vaccinet. Läs mer på Canal 2nd Opinion >>>

Comments

  1. Marina Szöges says:

    Mera vaccinskador. Exempel från 2015: Allt från ALS, hjärnhinneinflammation, narkolepsi, lunginflammation, mässling: http://2op.se/2016/04/09/2015-ars-livshotande-vaccinskador-fran-lakemedelsverket/

Kommentera