131 barn vaccinerades under pistolhot

Comments

 1. Agneta says:

  Fullständigt vansinnigt! Vad hände med den ”fria viljan”?

 2. Väldigt tyst från våra kära skeptiker i denna artikel, under om de gått och gömt sig?

  • Marina says:

   Hej Janne! Jag missade att godkänna din kommentar i förmiddags. Anledningen till det är att jag trodde det var en skeptiker och jag har bestämt att jag inte just nu vill ha en vaccindebatt. Artikeln får stå litet för sig själv. Men faktiskt det har varit få skeptiker som skickat in inlägg och de var så intetsägande så de var ändå ingen förlust att jag inte godkände dem. Samma gamla visa som alltid.

 3. William says:

  Såna bransliga idioter springer iväg från vaccineing. Vad tror ni skulle ha hänt om det var smipox i stället(man UTROTADE sjukdomen genom att göra det) och då skulle den barnsliga pappan har mer liv på sina händer än sinna barn. Sisst män inte mins ni glömde skriva att han som gömde branen från läkana lät inte sinna bran få vaccin så en av dem DOG i MÄSSLING.

Kommentera