Homeopati fungerar

Print Friendly, PDF & Email


Angående DN.s debattartikel, skattefinansierad vård ska använda metoder som fungerar.

Nu är  Föreningen Vetenskap och Folkbildning på krigsstigen igen och försöker inbilla vanligt hyggligt folk att alternativmedicin inte fungerar. Och framförallt är de ute efter att misskreditera homeopatin. Man kan undra varför. Svaret på den frågan är troligtvis att många av dessa herrar inom VoF, som nu bedriver en kampanj för att misskreditera homeopatin antagligen vet att homeopati fungerar.

Flera inom Föreningen Vetenskap och Folkbildning har kopplingar till Läkemedelsindustrin. Läs till exempel om Dan Larhammars intressen.

Och detta tjat om att det inte finns vetenskapliga bevis att homeopati fungerar, är ett skeptikermantra som upprepas gång på gång,  i syfte att folk ska börja tro på det.

Här nedan bevis att homeopati fungerar:

Homeopathy as replacement to antibiotics 2000 taletsvetenskap

Vetenskapliga bevis för Homeopati

Homeopati fungerar säger Kallur

A meta-analysis of placebo controlled trials

Längst upp i artikeln ett filmklipp från YouTube som visar en liten autistisk pojke som får bra hjälp av homeopati. Efter första dosen homeopatisk medicin ger han ögonkontakt och efter den andra  säger han sitt första ord.


Trackbacks

  1. […] Föreningen Vetenskap och Folkbildning en ny artikel på DN-debatt Possibly related posts: (automatically generated)Hur fungerar homeopati?Homeopati och […]

Kommentera